fbpx

FRISS HÍREK

Átment az antikorrupciós javaslat a közgyűlésen

- Advertisement -

20 igennel, tartózkodás nélkül támogatta a képviselőtestület, hogy vizsgálják felül, és szükség esetén egészítsék ki, pontosítsák az önkormányzat jelenlegi mechanizmusát, amely a transzparenciát elősegíti.

Bodrozsán Alexandra (Szövetség a Hírös Városért Egyesület) indítványozott hat pontot, amelyek antikorrupciós javaslatokat tartalmaznak. Erről itt írtunk:

Antikorrupciós javaslat megy be a közgyűlés elé

Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester javasolta, hogy vizsgálják meg közösen a pontokat, építsek be a szükséges javaslatokat, amelyek még nem, vagy csak részben érhetőek el a mostani rendszerben. Eztán előterjesztés formájában vigyék majd a közgyűlés elé.

Bodrozsán Alexandra reagálásában elmondta, hogy kigyűjtötte tételesen, hogy miben tudna előremutató lépéseket tenni a még nagyobb átláthatóság felé az önkormányzat, és ezeket szívesen megosztja a városvezetéssel.

Hasonló cikkünk:  A klímaváltozás egyre jobban kedvez itthon is a szúnyogok által terjesztett betegségeknek

Az indítványt 20 igennel, tartózkodás nélkül támogatta a testület. Megkezdődhet az egyeztetés az antikorrupciós javaslatok terén.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...