fbpx

FRISS HÍREK

Vészhelyzet: Maszkos képviselők a közgyűlésen

- Advertisement -

Ülésezik a közgyűlés. A polgármester azt mondta, hogy a jegyzővel úgy értelmezték a katasztrófavédelmi törvényt, hogy most még lehet összehívni közgyűlést, de az élet átírhatja még ezt. Megírtuk korábban, hogy a törvény szerint veszélyhelyzetben a közgyűlés feladatai, hatásköre a polgármesterre hárulnak.

KTV képkivágás

KTV képkivágás

A helyzetre való tekintettel az idősebb képviselők, a betegek távol maradhattak. A két frakció biztosította a határozatképességet. A képviselők többségén maszk van. A polgármester elmondta, hogy előtte mindent egyeztettek, hogy most csak szavazzanak. Az onlie szavazásra nem hagy módot a törvény, ezért ha közgyűlés van, ott meg kell jelenni, otthonról nem lehet szavazni.

A polgármesteren is maszk volt, így ezek után pláne nem értjük, hogy az önkormányzati hírportálról miért tűntek el a maszkos fotói, amikor erről érdeklődtünk a városházán.

Hasonló cikkünk:  A hirdetőtáblák és a politikai reklámok is napirendre kerülnek a közgyűlésen

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...