fbpx

FRISS HÍREK

Tíz kiló krumplival jutalmazza meg dolgozóit a Külügyminisztérium

- Advertisement -

Tíz kiló burgonyával lepte meg dolgozóit a Külügyminisztérium karácsony alkalmából – írta meg a Népszava.

„Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni”

– írták a dolgozóknak egy belső levélben.

A béren kívüli juttatás „hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7kg) és 10 kg burgonyát tartalmaz”.

A gavalléros karácsonyi ajándék összesen kb. két-háromezer forintot ér: a 10 kiló krumpli 100 Ft/kg-os fideszes áron számolva egy ezres, az alma pedig egy-kétezer forint.

Menczer Tamás külügyi államtitkár a Népszava cikkének megjelenése után azt állította a Facebookon, hogy a Külügyminisztérium célja az volt, hogy bajba jutott szabolcsi gazdáknak segítsen úgy, hogy felvásárolja a termékeiket és kiosztja a dolgozói között.

Hasonló cikkünk:  Menczer szerint nincs szükség olyanra, aki meg akarja buktatni a kormányt

Szijjártó Péter külügyminiszter egyébként annyira megbecsüli a minisztériumi munkatársait, hogy nem engedte őket home office-ban dolgozni a koronavírus-járvány első hulláma alatt, sőt kirúgással fenyegette meg azokat, akik mégis otthonról szerettek volna dolgozni. Azután amikor ő betegedett meg novemberben, természetesen home office-ból dolgozott.

Így tettek zsebre 2071 milliárdot Mészáros Lőrinc és Szíjj László építőipari cégei

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...