fbpx
19 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Melltartó, body, női alsó, pizsama, köntös – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

- Advertisement -

Ezúttal visszafogott színvilágú, légies, csábító fehérneműket találunk a Tchibo webáruház heti ajánlatában, amelyben minden az ébredő tavaszt idézi: a lágy színek és apró virágminták kellemes viseletet biztosító anyagokkal, lágy csipkékkel és kényelmes fazonokkal társulnak, ráadásul mindezt igazán széles méretskálát felölve, hogy mindenki találjon kedvére való darabokat a kínálatban, testalkattól függetlenül!

Krém és szürke színben, 75A-tól 85B méretig kapható a női puha melltartó, amely merevítő nélkül, lágyan formál, így egész nap kényelmes viseletet biztosít, amihez állítható hosszúságú pántjai, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésze és kellemes, puha anyaga egyaránt hozzájárul! Mell alatti pántja és kosárszegélye mutatós szaténból készült, amihez a krémfehér verzión az alapszínnel azonos, a szürke esetén pedig többszínű csipke társul díszítésként!

A microtouch női body a puha melltartóval azonos színösszeállításokban érhető el, 36-tól 42-es méretig. A selymesen csillogó, puha microtouch anyag kellemes simul a bőrre, emellett a pamut lépésbetétek is hozzájárulnak az egésznapos kényelemhez. A body kosárszegélye és mell alatti pántja selymes szaténból készült, a kosarakon és a pánt alatti részen pedig finom csipkerátétek találhatók. A merevítők nélküli felső részen power mesh zónák gondoskodnak az optimális tartásról, alul pedig háromszorosan állítható patentgombokkal lehet rögzíteni a bodyt, amelynek felső pántjai is állítható hosszúságúak, így a megfelelő méret kiválasztása esetén biztos, hogy egész nap komfortosan érezhetjük magunkat benne!

A női puha kosaras melltartó esetén a szürke és a krémfehér szín mellé csatlakozik a harsányabb pink szín is, így a 75A-tól 85B méretig kapható darab azok számára is jó választás lehet, akik kedvelik a feltűnőbb színű fehérneműket! A merevítő nélkül készült melltartó kosarai vékony bélelést kaptak, ezen kívül a pink és a fehér verzióknál mutatós szaténszegély díszíti őket, míg a szürkénél a kosarak alsó szegélyére került fel a többi darabról már jól ismert többszínű csipkerátét. A lágy microtouch anyaghoz emellett állítható pántok és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész tartozik, a tökéletes kényelem érdekében.

Az S-től M-es méretig elérhető női brazil alsó szett darabjaiban a szürke és a pink melltartók színvilága köszön vissza, puha microtouch és finom csipke keresztezésével. Az alsók első része a selymesen fénylő microtouch anyagból készült, oldalt, és hátul pedig az adott színhez tartozó csipkéből. A pamut lépésbetéttel ellátott, elöl apró masnival díszített alsókból egy szettben két azonos színű darab található, így rögtön duplán szerezhetjük be a kényelmes fazonú alsókat!

Hasonló cikkünk:  Lázár fel van háborodva a kegyelmi ügy kapcsán, és kíváncsian várja hova fut ki Magyar Péter próbálkozása

A kínálatban éjszakára is találunk kényelmes és csinos viseletet: a kevert pamut-modál anyagú csipkés ¾-es ujjú női pizsama pink színben, S-től L-es méretig kapható. Az összeállítás V-nyakkivágású felsőjének vállain található a csinos megjelenést biztosító csipkebetoldás, ezen kívül a nyakkivágás szegélyét is selymesen fénylő szatén anyag díszíti. A ¾-es ujjú felsőhöz 7/8-os nadrág tartozik, melynek rugalmas derékrészén szatén megkötővel szabályozható a bősége. 

Világosszürke színben, 36-tól 46-os méretig kapható a csipkés női neglizsé, ami azoknak lesz tökéletes választás, akik igazán romantikus hangulatban szeretnének nyugovóra térni. Selymesen csillogó, lágy esésű anyagán alul oldalhasítékok találhatók, melynek szegélyének vonalán csipkerátét található – ahogy felül a V-alakú nyakkivágástól a hónaljak felé eső részen is. A csinos megjelenés mellett a kényelmes viselet is garantált, hiszen a neglizsé pántjai állítható hosszúságúak!

Reggel vagy este, ébredés, zuhanyzás után, vagy lefekvés előtt: az S-től XL-es méretig kapható női köntös kellemes és kényelmes viselet az otthon töltött órákra! A lágy esésű, szövött viszkóz anyagú köntös krémszínű alapját apró rózsaszín virágminta díszíti, derékrészén pedig megkötő található a kényelmes rögzítéshez. Az egyszerű, fehér megkötőhöz hasonló az ujjak végén, és a köntös első részének szélein található vastag szegély is, amelyek igazán stílusos megjelenést kölcsönöznek az amúgy egyszerű, vidám megjelenésű darabnak!

A teljes kínálat természetesen ezúttal is számtalan további csodát rejt, vagyis érdemes alaposan átböngészni az összes lehetőséget, nehogy lemaradjunk az új kedvenc darabjainkról!

És ha már Tchibo, ne feledkezzünk meg a kávéról sem, ráadásul van most egy jó akció is:  24 doboz Cafissimo kapszula vásárlása esetén Tchibo kávéfőző gép jár ajándékba, 2021. április 25-ig!

(x)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...