fbpx
16.2 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Vízórát és ablakot lopott, a rendőrök elfogták

- Advertisement -
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság elfogott egy 18 éves fiatalt, aki előbb bűntársával egy férfi kertjébe behatolva, majd egy építkezésre besétálva lopott.

Egy kecskeméti férfi feljelentést tett a rendőrségen március 22-én azért, mert aznap hajnalban valaki behatolt a telkére, és ellopta a vízóráját. A rendőrök a helyszíni vizsgálat során megállapították, hogy két tettest kell keresniük. Az elkövetők a kerítés oszlopát megrongálva jutottak be az ingatlan területére, majd a vízóraaknából eltulajdonították a mérőműszert – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás eredményeként az egyenruhások pár nap alatt beazonosították a feltételezett tetteseket. Egyiküket, egy 43 éves helyi lakost otthonából állították elő, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nő beismerő vallomást tett, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. Társával szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki, mivel ő ismeretlen helyen tartózkodott.

Hasonló cikkünk:  Fiatal orvosok karrierjét támogató program indul Svébis Mihály emlékére

Végül a nő bűntársát május 18-án este sikerült elfogniuk a rendőröknek. A 18 éves fiatalt ekkorra viszont már nem csak a vízóra ellopása miatt keresték, ugyanis elfogása napjának reggelén besétált egy építkezési területre, ahonnan elvitt egy ablakot. A gyanúsítottat a kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, majd a letartóztatását indítványozta.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...