fbpx
24.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Rohamtempóban romlik a magyar forint

- Advertisement -

Túl a rémálomhatáron: a bankokban már 400 forintnál drágábban vehetjük az eurót, olvashatjuk a hvg.hu írásában.

A pénteki 387-es után a hétfői kereskedésben órák alatt jutott a forint a 400-as árfolyam határára. A bankokban a 400-as rémálomhatárt már reggel átszakította a forint, több pénzintézetnél már ekkor 400 forintnál többet kellett fizetni egy euróért.

A hétfői kereskedésben ott folytatta a forint, ahol pénteken abbahagyta. A hét végére a 380-as eurórárfolyamot lépte át stabilan a magyar fizetőeszköz árfolyama. Hétfőn már 380 felett indult, és órák alatt jelentősen tovább gyengült, és megközelítette a 400-as határt, aztán valamivel ez alatt látszik stabilizálódni.

A lakossági elszámolásokban azonban több banknál már reggel is megvolt a 400-as rémálomszint, azóta pedig már jóval 400 fölött számolják az eurót – derül ki a Bank360.hu összefoglalójából.

Hasonló cikkünk:  Kiállítás nyílt és árverés is lesz a bugaci alkotótáborban készült festményekből

Az OTP-nél a devizaárfolyam (forintszámláról devizaszámlára utalásnál) kicsivel több, mint 402 forint, ha pedig euró készpénzt akar venni valaki, akkor már csaknem 410 forintot kér érte az OTP.

Az Erste Banknál már reggel 401 forint volt a valutaeladási árfolyam. A CIB-nél a deviza eladási árfolyam 10 óra után már több, mint 460 forint forint volt egy euróra, a valutaárfolyam pedig bő 414 forint.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...