fbpx

FRISS HÍREK

14 milliót csalt ki előlegként mobilgarázsok építésére a kecskeméti férfi, de a munkákat nem végezte el

- Advertisement -

Kövecs Máté, a Bács-Kiskun vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője csütörtökön közölte, hogy vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki mobilgarázsok építésére, összeszerelésére három hónap alatt 39 sértettől több mint 14 millió forint előleget csalt ki, de a munkát nem végezte el.

A vádirat szerint a büntetett előéletű, kecskeméti férfi internetes hirdetésben mobilházak és -garázsok építését, illetve eladását vállalta. 39 sértett jelentkezett 2021 júniusa és szeptembere között a hirdetésre, mindenkitől előleget, foglalót vagy a vételár kifizetését kérte a munkák elvégzéséhez. Azonban a megrendelt építményt nem szállította le, illetve a munkákat nem végezte el.

A férfi ezen kívül gépjárműjavítást is vállalt. Két esetben alkatrészekre és javítási költségre előlegeket is átvett, azonban a munkát egyik esetben sem végezte el, sőt az egyik rábízott gépjárművet egy autóbontóban el is adta. Az ügyészség a vádlottat 41 rendbeli csalással és egy rendbeli sikkasztással vádolja. Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság dönt.

Hasonló cikkünk:  Heteken belül érkezik a postaládákba az NVI-értesítők a június 9-i EP- és önkormányzati választásra

via autószektor

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...