fbpx
16.2 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Akár indiai nőket is láthatunk majd teherautók volánja mögött Magyarországon

- Advertisement -

Európában, így Magyarországon is hamarosan indiai nők szállíthatnak elektronikai eszközöket és postai küldeményeket. Női teherautó-vezetőket keres Indiában a dán Baton Transport leányvállalata, a Baton Transport Hungary.

A cég képzést is biztosít a vezetői engedély megszerzésére, így nem feltétel a jogosítvány megléte. Első körben 25 indiai nőt keresnek, akik teherautó-vezetőként dolgoznának Magyarországon. Ha a projekt sikeres lesz, a szállítmányozó vállalat a következő öt évben 800 indiai nőt is felvehet.

A bér 1800 euró, azaz mintegy 680 ezer forint lesz, a cég szerint ugyanezért a munkáért egy magyar kamionsofőr is ennyit kap. Ahhoz, hogy ezt a bért megkapják, heti öt napot kell dolgozniuk, és napi 2×4,5 órát tölthetnek majd a volán mögött.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...