fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

A jövő hétnél előbb nem lesz szúnyogirtás Kecskeméten

- Advertisement -

A katasztrófavédelem szóvivőjénél arról érdeklődtünk, hogy mikor várható Kecskeméten a szúnyogirtás. Az eredeti június 17-én ugyanis a szél miatt nem szálltak fel a gépek, a következő két napon, tehát a tartalék napokon pedig esett az eső.

Mukics Dániel őrnagy arról informálta hírportálunkat, hogy ilyen esetben leghamarabb csak a következő héten lehetséges a munka. Az önkormányzatokat ugyanis újra értesíteniük kell a gyérítésről, ehhez pedig kell valamennyi idő. Tehát ha az időjárás megengedi, akkor a jövő héten szállnak majd fel a repülőgépek. Tehát 3 napig még biztosan nem lesz szúnyogirtás Kecskeméten.

A szóvivő addig is azt javasolja, hogy a házak körül öntsük ki mindenből a vizet, mert egy-egy kaspóban, vödörben ezer számra fejlődhetnek ki újabb szúnyogok.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...