fbpx

FRISS HÍREK

Nyilvános vitára hívja Lejer Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a polgármestert

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjének közelménye változtatás nélkül:

„Nyílt levél Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek, a Fidesz-KDNP jelöltjének.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Nyilvános vitára hívom Önt, hogy programjainkat ütköztessük a demokratikus értékek szellemében. Minden kecskeméti választópolgár érzékeli, hogy október 13-án sorra kerülő önkormányzati választáson két egyforma erősségű politikai közösség mérkőzik meg egymással: a Szövetség a Hírös Városért Egyesület és a Fidesz-KDNP.

A nyílt, szemtől szemben, moderált körülmények között zajló vita segíti a választókat a programok eligazodásában, és az alkalmas polgármester kiválasztásában.

Én a demokratikus vitákban hiszek, vagyis az érvekben és a racionális beszédben a vádaskodások, illetve valótlan állítások helyett. Az érvelő, tényszerű vitától való esetleges kibúvást a demokratikus értékek tagadásának, a kecskeméti választópolgárok kiskorúsításának és gyávaságnak tartom.

Hasonló cikkünk:  Nőkről, de nem csupán nőknek szól a Kecskeméti Nemzeti Színházban bemutatott Naptárlányok

Úgy vélem, ahogy én is, Ön is a legjobbat szeretné Kecskemétnek, ezért kihívom Önt egy polgármester-jelölti vitára, ahol sajtó és közönség előtt, moderátor felügyeletével tájékozódhatnak a kecskeméti polgárok.

Javaslom helyszínül a Hírös Agóra nagytermét, időpontként október 9. szerda, 17h-át.

Várom megtisztelő válaszát!

Bízom, hogy Ön is elkötelezett abban, hogy közvetlen módon segítsük a kecskeméti választók informálását a választási döntésük meghozatalában.

Üdvözlettel,

Lejer Zoltán

polgármesterjelölt

Szövetség a Hírös Városért Egyesület”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...