fbpx
24 C
Kecskemét
2024. május 6., hétfő

FRISS HÍREK

Leszedték az ellenzéki plakátot, fideszest tettek helyébe

- Advertisement -

Bodrozsán Alexandra, a Szövetség képviselőjelöltje ( 1. vk. ) arról posztolt a Facebookon, hogy a körzetben több helyen eltávolították plakátjait. Nem csupán letépték, hanem az egészet leszedték. Néhány helyen az ott maradt gyorskötöző árulkodik a rongálásról és a lopásról.

Oldalára azt a villanykarót posztolta, ahova előtte feltették az ő plakátját, és most már a Fidesz-KDNP jelöltjének plakátja van helyette. Mivel előtte éppen fotózta a munkát, így megmutatta az előtte-utána fényképet.

Jól látszódik, hogy lett volna még elég hely azon a villanykarón, mégis inkább azt választották, hogy az ellenzéki hirdetést megsemmisítik.

Akik tették, alkalmatlanok

Bodrozsán Alexandra nem olyan régen még arról posztolt, hogy plakátolás közben megigazították a riválisok félig leesett plakátjait. Úgy vélik, hogy akik leszedték most az ő plakátjait, azok elégtelenre vizsgáztak tisztességből, és alkalmatlanságukat bizonyították.

Hasonló cikkünk:  Szoboszlay Eszter: Jöhet a filmkészítés – támogatásban részesült a Találkozás animációs film

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kicsi volt a nomád magyaroknak a Kárpát-medence – Rácz Lajos klímatörténész a kecskeméti könyvtárban

A honfoglaló magyarok életformájához kicsinek bizonyult a Kárpát-medence. A török háborúk kora alatt az elődeink radikálisan átalakították a természeti...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...