fbpx
3.8 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Leszedték az ellenzéki plakátot, fideszest tettek helyébe

- Advertisement -

Bodrozsán Alexandra, a Szövetség képviselőjelöltje ( 1. vk. ) arról posztolt a Facebookon, hogy a körzetben több helyen eltávolították plakátjait. Nem csupán letépték, hanem az egészet leszedték. Néhány helyen az ott maradt gyorskötöző árulkodik a rongálásról és a lopásról.

Oldalára azt a villanykarót posztolta, ahova előtte feltették az ő plakátját, és most már a Fidesz-KDNP jelöltjének plakátja van helyette. Mivel előtte éppen fotózta a munkát, így megmutatta az előtte-utána fényképet.

Jól látszódik, hogy lett volna még elég hely azon a villanykarón, mégis inkább azt választották, hogy az ellenzéki hirdetést megsemmisítik.

Akik tették, alkalmatlanok

Bodrozsán Alexandra nem olyan régen még arról posztolt, hogy plakátolás közben megigazították a riválisok félig leesett plakátjait. Úgy vélik, hogy akik leszedték most az ő plakátjait, azok elégtelenre vizsgáztak tisztességből, és alkalmatlanságukat bizonyították.

Hasonló cikkünk:  Szoboszlay Eszter: Jöhet a filmkészítés – támogatásban részesült a Találkozás animációs film

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...