fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Leszedték az ellenzéki plakátot, fideszest tettek helyébe

- Advertisement -

Bodrozsán Alexandra, a Szövetség képviselőjelöltje ( 1. vk. ) arról posztolt a Facebookon, hogy a körzetben több helyen eltávolították plakátjait. Nem csupán letépték, hanem az egészet leszedték. Néhány helyen az ott maradt gyorskötöző árulkodik a rongálásról és a lopásról.

Oldalára azt a villanykarót posztolta, ahova előtte feltették az ő plakátját, és most már a Fidesz-KDNP jelöltjének plakátja van helyette. Mivel előtte éppen fotózta a munkát, így megmutatta az előtte-utána fényképet.

Jól látszódik, hogy lett volna még elég hely azon a villanykarón, mégis inkább azt választották, hogy az ellenzéki hirdetést megsemmisítik.

Akik tették, alkalmatlanok

Bodrozsán Alexandra nem olyan régen még arról posztolt, hogy plakátolás közben megigazították a riválisok félig leesett plakátjait. Úgy vélik, hogy akik leszedték most az ő plakátjait, azok elégtelenre vizsgáztak tisztességből, és alkalmatlanságukat bizonyították.

Hasonló cikkünk:  Polgármester: "Kihozzuk a maximumot" - majd nem szavazta meg a Fidesz az útfelújításokat

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...