Az ATV-n a Zrínyiről: Az az igazi gonoszság, amikor gyerekeket büntetnek

0

Az ATV hétfő esti A nap híre műsorában ( 31:33-tól ) az egyik téma a Zrínyi iskola állapota volt. Azzal vezették fel a beszélgetést, hogy a gyerekek ételébe esik a vakolat, undorítóak a mosdók, és a szülők közül többen azon gondolkodnak, hogy kiveszik a gyereküket az iskolából. Valamint a szülők festenek, csiszolnak, hogy valamennyire otthonosabbak legyenek a termek. Közben, a vizsgálat szerint, nem veszélyes az épület.

Vadai Ágnes, a DK alelnöke azt mondta, hogy alapos cinizmus az, amikor a tankerület arra hivatkozik az általa megkért vizsgálat alapján, hogy az épület nem balesetveszélyes, csak közben az ételbe hullik a vakolat. A politikus leszögezte, hogy azt elviseli, ha ellenzéki képviselőket büntetnek, de szerinte az az igazi gonoszság, amikor ezt gyerekekkel teszik.

A Momentum részéről Berg Dániel elnökségi tag, Bodrozsán Alexandrára, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület kecskeméti jelöltjére hivatkozva elmondta: a városban már azt beszélik, hogy talán valaki szeretné megkaparintani az épületet, ezért hagyják azt lepusztulni.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft