fbpx

FRISS HÍREK

Az ATV-n a Zrínyiről: Az az igazi gonoszság, amikor gyerekeket büntetnek

- Advertisement -

Az ATV hétfő esti A nap híre műsorában ( 31:33-tól ) az egyik téma a Zrínyi iskola állapota volt. Azzal vezették fel a beszélgetést, hogy a gyerekek ételébe esik a vakolat, undorítóak a mosdók, és a szülők közül többen azon gondolkodnak, hogy kiveszik a gyereküket az iskolából. Valamint a szülők festenek, csiszolnak, hogy valamennyire otthonosabbak legyenek a termek. Közben, a vizsgálat szerint, nem veszélyes az épület.

Vadai Ágnes, a DK alelnöke azt mondta, hogy alapos cinizmus az, amikor a tankerület arra hivatkozik az általa megkért vizsgálat alapján, hogy az épület nem balesetveszélyes, csak közben az ételbe hullik a vakolat. A politikus leszögezte, hogy azt elviseli, ha ellenzéki képviselőket büntetnek, de szerinte az az igazi gonoszság, amikor ezt gyerekekkel teszik.

Hasonló cikkünk:  2024-ben őket díjazták a kecskeméti városi elismeréssel

A Momentum részéről Berg Dániel elnökségi tag, Bodrozsán Alexandrára, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület kecskeméti jelöltjére hivatkozva elmondta: a városban már azt beszélik, hogy talán valaki szeretné megkaparintani az épületet, ezért hagyják azt lepusztulni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...