Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Beolvastak a műkertiek a DAKK-nak és a városvezetésnek

- Advertisement -

Vélemény a tömegközlekedésről.

Pataki Klaudia!

Meghívom önt és Lévainét, aki állítólag képviseli a városrészt egy autóbuszos utazásra a Műkertvárosba a 3-as autóbusszal. Természetesen kifizetem a buszjegy árát, de fontosnak tartom, hogy megismertessem önöket azzal az „élvezettel”, amit egy autóbuszos utazás nyújt a városrész lakóinak.

Kezdjük azzal, hogy a város egyik legforgalmasabb vonalán hektikusan, szinte hangulati alapon járnak a buszok. Már nem nézzük a menetrendet, hanem kiállunk a megállóba és reménykedünk, hogy mikor téved arra egy járat. Ebben közre játszik a bizonytalan indulás, a két vasúti átjáró, az aluljárótól áttevődött forgalom és hasonlók.

Ha jön a busz, akkor kiderül, hogy alulméretezett, retro járművek érkeznek, kánikulában jóval 40 fok fölötti belső hőmérséklettel. Tudom, kint is meleg van, de a levegőtlen, apró ablakos, járművekben csoda, ha nem lesz rosszul valaki.

Hova lettek Kecskemétről a légkondicionált korszerű buszok?

Mielőtt azt mondanák, hogy a DAKK a hibás, javaslom, hogy el se kezdjék! Persze, igaz lehet, de ÖNÖK a város vezetői, ÖNÖKRE bízta a város a lakosság érdek-képviseletét, ezért nem rázhatják le magukról a felelősséget, mint komondor a vizet.

Ha kíváncsiak az utasok véleményére, akkor szálljanak ki a kényelmes autóikból, vegyenek egyszer egy jegyet és buszozzanak egyet. Én nem akarom leírni azt, amit üzentek önöknek…

Ha nincs rá pénzük, akkor kifizetem én a jegyüket…

// Tancsa János

- Advertisement -
Exit mobile version