fbpx

FRISS HÍREK

Szövetség: Köszönjük, hogy Salacz László az ellenzék mellé állt a szabadidőközpont jegyárainak mérséklésében

- Advertisement -

Kecskemét egyik kormánypárti képviselője, Salacz László tegnap azt tudatta a közösségi médiában, hogy a város polgármesteréhez fordult, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat, hogy a szabadidőközpont belépő árait a régire állítsa vissza az üzemeltető.

Facebook/Salacz László

Mint megírtuk, háromszorosára növelték októbertől az árakat.

Csakhogy Salacz Lászlót beelőzte a kecskeméti ellenzék, amely hétfőn tudatta, hogy levelet írt a polgármesternek azzal a céllal, hogy legyen ingyenes pont a mostani helyzetben a szabadidőközpont (célszerűbb a szabadban sportolni most, mint zárt helyen), de legalább függesszék fel a belépők drágulásáról meghozott intézkedést, és maradjon minden a régiben.

Szövetség: Köszönjük!

Erre fel újabb közleményt kaptunk a Szövetségtől, amelyben örömét fejezik ki a frakció, hogy Salacz László magáévá tette az ő javaslatukat, és sürgette a polgármesternél, hogy az ellenzéki kezdeményezés minél hamarabb váljon valósággá.

Hasonló cikkünk:  Az Alaptörvény megkaphatja a tizenharmadik módosítását

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciójának közleménye:

„A Szövetség a Hírös Városért Egyesület Közgyűlési Frakciója örömmel vette hírül, hogy Salacz László országgyűlési képviselő részben felkarolta a Szövetség a Hírös Városért Egyesület kezdeményezését azzal, hogy javasolja a Szabadidő Központban a belépőjegyek árának visszaállítását az eddigi szintre.  A Szövetség azonban azt is javasolja és ennek érdekében aláírásgyűjtést is indított, hogy a pandémiás helyzet idejére tegyék ingyenessé a Szabadidő Központ használatát. Kérjük képviselő urat, ezt a javaslatunkat is támogassa! Előre is köszönjük segítséget.

Kecskemét, 2020. október 08.

Tisztelettel:

Szövetség a Hírös Városért Egyesület Frakciója”

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...