fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

70 tanár osztozik a pedagógusnapi ajándék virágon

- Advertisement -

A tanárok elnevezték vándorvirágnak a szívből jött ajándékot, és naponta váltogatják, kit boldogíthat az orchidea – írja a Hvg.

„Tisztelt Kolléga! A Külső-Pesti Tankerületi Központ nevében szeretettel köszöntjük pedagógusnap alkalmából! Köszönjük áldozatos munkáját, türelmét, elkötelezettségét, emberségét, példamutatását!”

E szavak kíséretében küldött el egy darab cserepes virágot a tankerület a budapesti, XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-Zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium teljes tantestülete számára. Az iskola honlapja szerint az iskolában 70 pedagógus tanít: az ő munkájuk „elismerése” volt a bőkezű ajándék.

Az intézmény egyik tanárának Facebook-posztja szerint a virágot elnevezték Vándorvirágnak, és egy-egy napig lehet mindenkinél, hogy az egész tantestület élvezni tudja az ajándékot.

Megkérdeztük az érintett tankerületet is az ajándékról; válaszában Rábel Krisztina tankerületi igazgató azt írta: „A Külső-Pesti Tankerületi Központban annak megalakulása óta hagyomány, hogy pedagógusnapon a tankerület tanügyi referensei személyesen köszönik meg a pedagógusok munkáját, egy cserepes virágot visznek az intézménybe és egy köszönőlevelet. Ez egy jelképes gesztus, emellett a Külső-Pesti Tankerületi Központ az általa fenntartott intézmények számára biztosítja a forrást a jeles napok méltó megünnepléséhez.”

Hasonló cikkünk:  Ne hagyd a gyerekeket unatkozni a szünidőben, foglald le őket izgalmas játékokkal!

via hvg.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...