fbpx
10.9 C
Kecskemét
2024. szeptember 17., kedd

FRISS HÍREK

Nagy ígérettel áll elő a Tisza Párt elnöke

- Advertisement -

A legutóbbi, immár szokásossá vált vasárnapi Facebook bejelentkezésében nagy ígéretet tett Magyar Péter.

„A TISZA-kormány 2027-től duplájára emeli a jelenleg 266 800 forintos minimálbért és azért fogunk dolgozni, hogy a kormányzati ciklus végére egymillió forint lehessen a minimálbér összege Magyarországon.”

Ez a béremelési dinamika nagy terhet ró a magyar tulajdonú mikro-, kis- és közép vállalatok számára – ismerte el Magyar, ezért hozzátette, hogy csak jelentős adó- és járulékteher-csökkentés és támogatás mellett lesz kigazdálkodható ez a terv.

„Véget vetünk az Orbán-kormány azon hibás gyakorlatának, hogy a nagy nemzetközi multinacionális vállalatokat támogatja a magyar családi vállalkozások terhére. Jelenleg konzervatív becslések szerint évente 3-5000 milliárd forint tűnik el a költségvetésből a korrupció, a túlárazott közbeszerzések és a felesleges beruházások miatt” – írta a Tisza Párt elnöke.

Hasonló cikkünk:  Hatékonyan dolgoztak a behajtók, mégis nőtt tavaly a NAV kinnlevősége

Hozzátette, hogy jelentős adókat fognak kivetni a NER-hez köthető magántőkealapokra, valamint dolgoznak a NER oligarchák által összeharácsolt vagyon egyéb módon történő megadóztatásán is. Emellett azonnal szigorú korrupcióellenes intézkedéseket vezetnek be és hazahozzák a hazánknak járó mintegy 8 ezer milliárd forint uniós pénzt.

via Népszava

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem a júliusi volt az első öngyilkossági kísérlete a kecskeméti gondozóházban elhunyt idős asszonynak

A Blikk számolt be elsőként arról a napokban, hogy még július végén egy idős nő önkezével vetett véget életének...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...