fbpx
13.7 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Emeli a díjat és megbünteti a piac a tárolási szabályokat be nem tartó árusokat

- Advertisement -

Már jeleztük legutóbbi írásunkban, amely a piaci helyzettel, panaszokkal foglalkozott, hogy úgy tudjuk, megemelik a tárolási díjat. Ezt egyébként már jelezte az igazgató a panaszosok levelére adott reakciójában, amelyet a KecsUP hozott le.

Most itt van az erről készült szórólap is, tehát az akkori információnk valós volt. Az árusokat figyelmeztető írás szerint havi 4200 forintról 5000 forintra emelkedik a tárolási díj havonta. Valamint kizárólag egy fajta hálóval lehet majd letakarni a piacon hagyott termékeket, de azokat a padozatra rakni tilos. Üres rekeszeket sem szabad tárolni. Aki nem tartja be a szabályokat, annak az áruját elzárják, és alkalmanként 2000 forinttal megbüntetik.

Az árusok korábban panaszaik között azt írták, hogy rendezetlen a piaci látkép, a rekeszek szét vannak dobálva. Erre írta a piacigazgató azt, hogy a rendezetlen hatást az asztalon letakart rekeszek keltik, és ezt a tárolási díj megemlésével igyekeznek visszaszorítani. Még azt is megjegyezte, hogy nehezíti a takarítást, hogy az asztalbérlők nem pakolnak el rendesen maguk után.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...