fbpx

FRISS HÍREK

Volt KTE pálya: Lehetséges fejlesztések előkészítése van folyamatban

- Advertisement -

Minap írtuk meg egy olvasói fotó alapján, hogy valami történik az egykori KTE pályánál. Akkor a fotók földmérőket mutattak, de olvasónk -a munkásokkal való beszélgetés alapján- azt írta nekünk, hogy próbafúrások is történtek, illetve talajmintát vettek.

Lehetséges fejlesztésről zajlanak az egyeztetések

Akkor megpróbáltuk elérni a legilletékesebb személyt, és úgy néz ki megtaláltuk őt. Ma választ kaptunk a Realand Capital Zrt. vezérigazgatójától. Feigl Zsolt azt írta, hogy a lehetséges fejlesztések okán a terület terhelhetőségét ellenőrzik. A fejlesztésről még folynak az egyeztetések, egyelőre nincs érdemi döntés.

Így változtak a tervek

Egy másik olvasónk is megkeresett minket a volt KTE pálya kapcsán. Azt írta magáról, hogy nyomon követte, hogy mi lesz a terület sorsa, ezért korábbról vannak honlapmentései is a tervekről. Ezeket megkaptuk tőle.

Ez volt a terv kb. 8-10 éve:

Hasonló cikkünk:  Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

realmanagement.hu

Most pedig ez látható a Real Management Kft. honlapján:

realmanagement.hu

Időközben változott a tervezett beruházás neve is. Amíg korábban Green Mall volt, most Hírös Park néven fut az említett honlapon a projekt.

A Real Management Kft., amelynek a honlapján még most is fellelhető a projekt leírása, sosem volt a terület tulajdonosa – tudtuk meg a cégtől. Annyit írtak ezzel kapcsolatban, hogy anno egyik ügyfelük vásárolta meg a területet, és ők alvállalkozóként igyekeztek segíteni a folyamatokat. Azonban ez az ügyfél 2018-ban eladta a területet, mert nem kapott rá építési engedélyt a plázastop miatt.

Mértek, jelöltek

Mi is fotóztunk minap a helyszínen, és azt tapasztaltuk, hogy kimérték, hol mennek a föld alatt kábelek, néhány helyen számokat fújtak a járdára, illetve a MÁV ingyenes parkolójában is megjelöltek egy csatornafedelet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...