fbpx
14.2 C
Kecskemét
2024. május 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Bemutatkozik a kecskeméti elektromos Mercedes

- Advertisement -
A Mercedes EQB lesz a magyar gyár első teljesen elektromos modellje.
A hét végén Shanghajban bemutatják a német márka új elektromos kompakt szabadidő-autóját, amelyet a helyi piacra Kínában fognak gyártani, míg az európaiaknak szánt autókat Kecskeméten, írja a hvg.hu. A modell lényegében a jelenlegi Mercedes GLB néven futó szabadidő-autó elektromos változata, de a formaterv eltér a dizájn miatt.
Különböző hatótávokat megengedő akkumulátorcsomagokkal árusítják majd. A 400 kilométeres hatótáv még a belépő szintű változat esetében is reálisnak tűnik.
Ilyen kapacitású akkumulátorcsomag mellett otthonra mindenképpen érdemes falitöltővel használni az autót, egy átlagos 11 kW-os teljesítményű töltővel nagyjából 6 óra alatt lehet feltölteni. Egyenáramú 100 kW-os villámtöltővel pedig akár 30 perc alatt is elérhető a teljes utántöltés.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...