fbpx
22.9 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Beindult a Fidesz telefonkampánya az oltásellenes ellenzékről – Csak meg ne tudja a polgármester

- Advertisement -

Olvasóink jelezték, hogy különböző számokról hívják őket, és azt mondják a telefonban, hogy az ellenzék oltásellenes. Hogy pontosan mit még, azt egyelőre nem tudjuk, mert a legtöbben letették a telefont már az elején. A megkapott telefonszámok kecskeméti és budapesti Fidesz irodák telefonszámai.

Minap arról posztolt Kecskemét polgármestere, üzenve a helyi ellenzéknek, hogy nem most van itt az ideje a politikai küzdelmeknek, előválasztási kampánynak.

Közben Szeberényi Gyula Tamás önkormányzati képviselő, alpolgármester ma vidéken kampányolt, annak ellenére, hogy Salacz László párttársa szerint egy kecskeméti képviselő azt a közfeladatát végezze, amelyre felhatalmazást kapott, és helyette ne más településeken tűnjön fel.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...