fbpx
24.3 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Térfigyelő kamera segítségével találták meg a tetétleni rongálót

- Advertisement -

Kőröstetétlenen tizenöt éve alkalmaznak térfigyelő kamerákat. A falu belterületén összesen húsz berendezés szolgál, melyből négy rendszámleolvasó készülék.

Pásztor Imre polgármester a szoljon.hu hírportálnak elmondta, hogy rendkívül jó lépés volt annak idején a hálózat kiépítése, hiszen segítségével sok mindenre fény derült.

– Néhány hete például a templom előtti kovácsoltvas korlátnak hajtott egy terepjáró. Összetört a szintén kovácsoltvas szemetes és a kerékpártároló egyaránt. A jármű mindent elsodort, a sofőrje ezután továbbállt – panaszolta a településvezető. Az esetet követően értesítették a körzeti megbízottat, aki megnézte a kamerafelvételt. – Látszott rajta a rendszám és az eset időpontja is. – Az illető nem jelentkezett, így feljelentést tettünk károkozás miatt – mondta a polgármester.

tudósítónktól

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...