fbpx

FRISS HÍREK

Kunadacs független polgármestere a Fidesz mellett kampányolt

- Advertisement -

A címben lévő állításnak jelentősége már csak abban van, hogy a kunadacsiak képben lehetnek, miként viszonyul a függetlenséghez Farkas Ildikó polgármester. A választás előtti napon ugyanis megjelent Salacz László Facebook oldalán egy videó, amelyben Farkas Ildikó független polgármester arra kért mindenkit, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP-re és Salacz Lászlóra. Utóbbira azért, mert benne egy jó embert ismerhetett meg, aki mindig a település mellett áll. Sok beruházás és esemény valósulhatott meg segítségével, a fejlődés pedig nem állhat meg. Ilyen mondatokkal kampányolt a kormánypártok és azok jelöltje mellett.

Farkas Ildikó független polgármesterre a megjelent 402 szavazóból 385-en szavaztak 2019-ben. Az összes szavazó száma 1245 fő volt, vagyis a választók harmadának felhatalmazásával ül a polgármesteri székben. Érdekesség, hogy a településen a Fidesz-KDNP színeiben induló képviselőjelöltek kapták a legkevesebb szavazatot, nem is jutottak be a testületbe.

Hasonló cikkünk:  Rekordot döntött a futók létszáma Szentkirályon (galériával)

Nem ez volt az egyetlen eset, hogy független polgármesterek a fideszes jelölt támogatására buzdítottak környékünkön. Megírtuk, hogy Helvécia és Ballószög függetlennek mondott polgármesterei (utóbbi még egy sárga pólót is felvett a szürke pulóverre), kísértetiesen hasonló videóban, ugyanazon a helyszínen mondták kamerába, hogy Szeberényi Gyula Tamást támogatják és erre kérik a szavazókat is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...