fbpx

FRISS HÍREK

Értem- nem értem- de mégis értem: a Magyar Péter jelenség egy influenszer szemével

- Advertisement -

Nem csak napról napra, hanem már óráról órára változnak az események Magyar Péter kapcsán. Ez a jelenség már Pottyondy Edinát is lebénította, képtelen volt szokott időben publikálni heti vlogját – derül ki az influenszer egy Instagram-posztjából. Végül elkészült a videó, amit szerda reggel publikált is.

De visszatérve az Instagram-bejegyzésre: már kész volt a szöveg, csak állandóan át kellett írni az események sodrásában- írja Pottyondy. Aztán egy ponton már képtelenség lett volna. Így fogalmaz:

„Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán. Másrészt nem tudok megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni, miközben végtelenül undorít és elbizonytalanít, hogy tizennégy éve minden kicsit is népszerű ellenzéki szereplőre az a válasz, hogy homoszexuális, hogy nőverő, hogy gyermekbántalmazó, hogy dollárbaloldal, hogy amerikai ügynök. Rohadj meg Rogán Antal!”

Pottyondy nem érti, mi van, mert helyenként belenyilall, hogy de, érti – mire aztán kiderül: mégsem. Majd időt kér, mire tudja, hogy mit gondoljon és videót készítsen:

Hasonló cikkünk:  "Drasztikusan nagy változtatásokban gondolkodunk" - részletesen is beszámolt terveiről a kecskeméti közlekedést megreformálni vágyó aktivista

„Addig is nagyon várom a csütörtököt, hogy tényleg olyan dokumentumokkal áll-e a nyilvánosság elé Magyar Péter, amibe belebukik a kormány. (De legalább Rogán távozzon!)” (444.hu)

A reggel posztolt videóban pedig így fogalmaz:

„Magyar Péter nem pusztán egy újabb ellenzéki messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kék szalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László… jelenleg nem pusztán egy politikai szereplő, hanem Magyarország első számú celebritása.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...