fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Zrínyi iskola: Továbbra sem tudtuk meg, mi van a jegyzőkönyvvel

- Advertisement -

A kecskeméti tankerület titkárságán már rutinosan hárítottak arra a kérdésre, hogy mit lehet tudni a vizsgálat jegyzőkönyvéről. Azt mondták, hogy kiadtak egy közleményt a múltkor, ennyit tudnak mondani. Tehát semmit nem tudunk arról továbbra sem, hogy van-e, készül-e, mikor lesz meg.

A közleményt mi is lehoztuk, ami leegyszerűsítve úgy szólt, hogy az épület biztonságos, aki más állít, az csak a hangulatot fokozza, és különben is, október végére megcsinálják a homlokzatot.

Mivel ismét nem jutottunk el az igazgatóig, csak a titkárságig, ezért kérdéseinket sem tudtuk feltenni, így itt tesszük ezt meg.

  1. Ha olyan sok adat van, hogy azt 15 nap alatt sem tudták jegyzőkönyvbe szedni, akkor hogyan lehetséges, hogy a vizsgálat másnapján közölték, hogy nem veszélyes az épület? Ki volt az, aki ezt szóban közölte az igazgatóval?
  2. Ha még készül a jegyzőkönyv, és ez ekkora munka, hogy 15 nappal a bejelentett vizsgálat után sincs kész a megállapítás leirata, akkor miként lehetett egyetlen nap alatt ( vasárnap!) átnézni a Zrínyi iskola teljes épületét?
  3. A harmadik kérdés és verzió pedig már jó ideje motoszkál a szülők és a közvélemény fejében, hogy talán nem is volt semmilyen vizsgálat.
Hasonló cikkünk:  Vetőmagokat csereberéltek és kertészeti praktikákat tanultak Kecskeméten

A legmegnyugtatóbb az lenne, ha a közvélemény végre láthatná a jegyzőkönyvet, amelyben a benne foglaltakért a szakemberek aláírásukkal vállalják a felelősséget. Amíg ezt nem tudja megmutatni a tankerület, addig ne csodálkozzon, ha a szülők továbbra sem nyugodtak. Más kérdés, hogy ha lesz is jegyzőkönyv, elfogadják-e azt, hiszen már akkor gyanússá vált számukra a vizsgálat, amikor arról szóltak a hírek, hogy egyetlen vasárnap alatt az egész épületet átnézték. Már akkor közölték, hogy másik városból hívnának szakembereket, hogy ők is nézzék át, valóban biztonságos-e az iskola.

Itt olvashatja korábbi cikkeinket a Zrínyi iskola helyzetéről.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...