fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Zrínyi iskola: Továbbra sem tudtuk meg, mi van a jegyzőkönyvvel

- Advertisement -

A kecskeméti tankerület titkárságán már rutinosan hárítottak arra a kérdésre, hogy mit lehet tudni a vizsgálat jegyzőkönyvéről. Azt mondták, hogy kiadtak egy közleményt a múltkor, ennyit tudnak mondani. Tehát semmit nem tudunk arról továbbra sem, hogy van-e, készül-e, mikor lesz meg.

A közleményt mi is lehoztuk, ami leegyszerűsítve úgy szólt, hogy az épület biztonságos, aki más állít, az csak a hangulatot fokozza, és különben is, október végére megcsinálják a homlokzatot.

Mivel ismét nem jutottunk el az igazgatóig, csak a titkárságig, ezért kérdéseinket sem tudtuk feltenni, így itt tesszük ezt meg.

  1. Ha olyan sok adat van, hogy azt 15 nap alatt sem tudták jegyzőkönyvbe szedni, akkor hogyan lehetséges, hogy a vizsgálat másnapján közölték, hogy nem veszélyes az épület? Ki volt az, aki ezt szóban közölte az igazgatóval?
  2. Ha még készül a jegyzőkönyv, és ez ekkora munka, hogy 15 nappal a bejelentett vizsgálat után sincs kész a megállapítás leirata, akkor miként lehetett egyetlen nap alatt ( vasárnap!) átnézni a Zrínyi iskola teljes épületét?
  3. A harmadik kérdés és verzió pedig már jó ideje motoszkál a szülők és a közvélemény fejében, hogy talán nem is volt semmilyen vizsgálat.
Hasonló cikkünk:  Gyanús volt a két férfi, a kamerafelvételek gyorsan meg is mutatták, hogy miben sántikáltak

A legmegnyugtatóbb az lenne, ha a közvélemény végre láthatná a jegyzőkönyvet, amelyben a benne foglaltakért a szakemberek aláírásukkal vállalják a felelősséget. Amíg ezt nem tudja megmutatni a tankerület, addig ne csodálkozzon, ha a szülők továbbra sem nyugodtak. Más kérdés, hogy ha lesz is jegyzőkönyv, elfogadják-e azt, hiszen már akkor gyanússá vált számukra a vizsgálat, amikor arról szóltak a hírek, hogy egyetlen vasárnap alatt az egész épületet átnézték. Már akkor közölték, hogy másik városból hívnának szakembereket, hogy ők is nézzék át, valóban biztonságos-e az iskola.

Itt olvashatja korábbi cikkeinket a Zrínyi iskola helyzetéről.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...