fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

INTER TAN-KER: Folyamatosan fertőtlenítjük az autóbuszainkat Kecskeméten

- Advertisement -
Az INTER TAN-KER Zrt. kecskeméti telephelyén folyamatosan, napi rendszerességgel fertőtlenítik a közösségi közlekedésben résztvevő autóbuszaikat és megfelelő higiéniás készítményekkel látják el az ott dolgozókat – írja tájékoztatójában a busztársaság.
Ezenkívül buszaikon a vezetőfülke mögött lévő utasüléseket mindkét oldalon lezárták, azokat utazásuk során nem tudják használni. Továbbra is igénybe vehetik az első ajtót felszállásra, azonban a busz padlóján piros-fehér csíkkal jelzett vonal mögé álljanak, betartva a járványügyi helyzet miatt szükséges távolságtartást a buszvezetőtől. Ezen intézkedésekkel a munkatársak biztonságos munkavégzését szeretnék lehetővé tenni.
Napi rendszerességgel fertőtlenítenek / Fotó: INTER TAN-KER Zrt.
Az INTER TAN-KER Zrt. kéri minden kedves utasát, hogy a védőmaszkot helyesen – orrot és szájat eltakarva – viseljék a megállókban várakozva és az autóbuszokon is, az utazás teljes időtartama alatt! Amennyiben lehetőségük van rá, az autóbuszokra felszállás előtt és leszállás után is fertőtlenítsék kezüket, ezzel is fokozottan ügyelve saját maguk és utastársaik egészségére!
Minden további intézkedésről az INTER TAN-KER Zrt. tájékoztatni fogja utasaikat.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...