fbpx

FRISS HÍREK

Elhunyt dr. Kovalcsikné dr. Kalmár Éva

- Advertisement -

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Lovagok Szövetsége mély fájdalommal búcsúzik szeretett tagjától dr. Kovalcsikné  dr. Kalmár Évától.

Mély hite és elkötelezettsége példa volt minden máltai számára. Isten akaratában megnyugodva imádkozunk lelki üdvéért – írják volt kollégái.

A Máltai Szeretetszolgálathoz is sok szállal kötődött. 1991-től mint a Máltai Lovagrend Dámája, ellátta a Lovagrend jogi képviseletéhez tartozó feladatokat, nagy konferenciákon, lovagrendi eseményeken képviselte a máltai értékrendet. Sokoldalú munkáját díjak és elismerések övezték.

A kecskeméti szervezet életébe is aktívan bekapcsolódott. Önkéntesen vállalt  jogi tanácsadásokat, munkaügyi kérdésekben rendszeres konzultációt biztosított, de szívesen vett részt a kecskemétiek civil rendezvényein, konferenciáin is.

Széleskörű kapcsolatai és ügyvédi munkája révén nagy ismertségre tett szert. Határozott fellépése, magas szintű intellektuális tudása tekintélyt parancsoló volt, de mindig ott volt mellette a segítőkészsége és mély hite.

Hasonló cikkünk:  A Lázár János vezette minisztérium láthatatlanná tenné az építkezéseket

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...