fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Kriptovalutáért rendelt drogot egy kiskunmajsai informatikus

- Advertisement -

Hiába rendelte meg, nem kapta meg a drogszálíltmányokat az a kiskunmajsai informatikus, aki az interneten kriptovalutáért rendelt drogokat – írja a Telex.

Miután nem érkeztek meg a szállítmányok, sorozatban tett panaszt, illetve adott le újabb rendeléseket a webshopon, szintén hiába. A drogot tartalmazó csomagok mindegyikét sikerrel foglalta le ugyanis a Magyar Posta 2021. január végétől kezdve.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség által ismertetett vádirat szerint a kiskunmajsai vádlott informatikai szakképzettségének segítségével 2020 végén adta le az első rendelést, akkor még a munkahelyére irányítva a drogot, majd az újabb rendeléseknél már a lakcímére várta a csomagokat, amelyeket minden alkalommal saját nevére rendelt meg.

A vádlott által rendelt és Magyarországra, a posta központjába érkezett tabletták és por MDMA-t, illetve amfetamint tartalmaztak. Az ügyész letöltendő fegyházbüntetést, illetve a közügyektől való eltiltást kérte a vádlottra – áll a cikkben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...