fbpx

FRISS HÍREK

Úgy tűnik, tavaszra már nem készül el Kadafalva játszótere

- Advertisement -

Február végén arról számolt be az önkormányzati sajtó, hogy márciusban megkezdődik Kadafalva új játszóterének építése, és az el is készül tavasszal. Csakhogy munkálatoknak semmi nyoma, a minapi lakossági fórumon pedig elhangzott, hogy május végén kezdődhet el a kivielezés. Vagyis a nyáron lehet a játszótérből valóság. A csúszást azzal indokolta az ügyet felkaroló Civilek Kadafalváért Egyesület elnöke (a hiros.hu szerint), hogy az engedélyek beszerzése a vártnál több időt vesz igénybe.

A hiros.hu korábban bemutatta a játszótér és szabadidőpark tervét is, amit a Darázs utcai buszforduló mellé álmodtak meg. A tudósítás szerint:

„Az elkészült és a polgármesteri hivatal szakemberei által már elfogadott tervek alapján a részben bekerített mintegy 3000 négyzetméteres területen, több generáció számára is kikapcsolódási lehetőségeket tartogató közösségi- és játszótér fog megépülni. A tervek szerint lesz majd játszóvár, hinta, kötél körhinta, rugós játék, babaház, homokozó, ivókút, mászóka, lengő gerenda, mérleghinta, körhinta, kerékpártárolók, futópálya. De a távolabbi tervek között szerepel a játszótér mellett egy közösségi tér kialakítása is, streetball pályával, fából készült bútorokkal, tűzrakóhellyel, labdázótérrel valamint parkolókkal.”

hiros.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...