fbpx

FRISS HÍREK

Sztrájk lesz a Kodály Iskolában

- Advertisement -

Szülőktől értesültünk, hogy a Kodály Iskola intézményvezetője által jegyzett levelet kaptak, mely szerint az iskolában dolgozó pedagógusok egy része sztrájkolni fog október 14-én, pénteken.

Balogné Papp Boglárka intézményvezető levelében arról tájékoztatja a szülőket, hogy a Kecskeméti Kodály Iskolában a sztrájkbizottság bejelentette, az iskolában munkát vállaló pedagógusok egy része október 14-én, azaz pénteken sztrájkol.

A levél szerint az intézményvezetés a 12. évfolyam esetében biztosítja a százszázalékos szakszerű óratartást. 1-11. évfolyamon pedig a minimum három szakszerű óra megtartását megszervezik.

Az intézményvezető arra is felhívta a szülők figyelmét, hogy a sztrájkkal érintett nap rendes nevelés-oktatási napnak minősül, ezért a tanulók távolmaradásának igazolása szükséges, ha nem megy iskolába. Október 14-én reggel negyed 8 és délután 5 között biztosítják a diákok felügyeletét a szokásos módon, és az étkeztetés is ugyanolyan formában zajlik, mint a mindennapokban.

Hasonló cikkünk:  Ellenőrizték a háziorvosokat, az esetek 39 százalékában nem találták az orvost a rendelőjében

Oktatáshoz kapcsolódó korábbi cikkünk:

Kecskeméti pedagógusok álltak ki az oktatás jövőjéért és az elbocsátott kollégáikért

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...