fbpx

FRISS HÍREK

Ördögszarv és középső ujj fogadta a Polgári Válasz csütörtöki demonstrációját

- Advertisement -

“Tanár nélkül nincs jövő!” felirat került csütörtökön a Szolnoki úti aluljáró belvárosi oldalára. Bár a tanári sztrájkhét csak hétfőn kezdődik, a Polgári Válasz előre bejelentett demonstrációval üzent a kecskeméten átutazó autósoknak.

A Polgári Válasz többször is kifejezte szolidaritását a tanárok mellett. Csütörtökön Aczél Dániel pártelnök és a párt további 6 tagja egy “Tanár nélkül nincs jövő!” feliratú molinót erősített a vasúti átjáróhoz.

“Sokszor emeltük fel a szavunkat a pedagógusokat ért atrocitásokkal szemben. Elsőszámú prioritásként kezeljük a közoktatás kérdését.” – Válaszolta Aczél Dániel a KecsUPnak.

“Többek között a PDSZ által jövő hétre meghirdetett sztrájksorozatra előhangolván volt pl a fenti akciónk is. Innen is biztatjuk az embereket, hogy aki teheti vegyen részt a sztrájkokon. Ahogy a molinónkon is olvasni lehet: „Tanár nélkül nincs jövő!”

Hasonló cikkünk:  Ingyenes a parkolás a húsvéti hosszú hétvégén

“Ez az üzenet mindent elmond. Nem lehet belekötni, és teljesen kiállunk mellette. Rá akartuk hangolni az embereket a hétfőn induló sztrájkhétre.”– Tette hozzá Beke Bálint, a Polgári Válasz Dél-Alföldi régiószervezője. – “A héten is ki fogjuk fejezni a szolidaritásunkat posztokban és üzenetekben.

Az emberek a legtöbben támogatóak, mutatják a rock and rollt meg a lájkot. Nagyon kevesen jelzik, hogy nem tetszik az üzenet. Volt, aki bemutatott nekünk.”

Az üzenet 12 és 16 óra között volt látható a konzervatív jobboldali párt képviseletével. A pártelnök nem erősítette meg, hogy még várható lesz ehhez hasonló demonstráció Polgári Választól a január 23-án induló sztrájkhéten, azonban készülnek az országos sztrájkra.

Képek: Polgári Válasz

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...