fbpx

FRISS HÍREK

Jobb ha tudják az ellenzéki tüntetők: Bencsik András szerint ők svábbogarak

- Advertisement -

A Hír TV Sajtóklub című műsorában fejtette ki gondolatait Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője: nincs otthon a macska, cincognak az egerek. Ezek kinyomultak az utcára, és egyik pimaszabb volt, mint a másik.

Közölte mindezt azzal kapcsolatban, hogy amíg Orbán Viktor Kiskőrösön ünnepelte március 15-ét, az ellenzék a budapesti utcákon tüntetett. Bencsik kifogásolta, hogy a demonstrálók semmi mással nem foglalkoztak, mint az éppen jelen nem lévő jobboldal gyalázásával. Gúnyolódott azon, hogy a Szabadságmenet a Hősök teréről indult és az Andrássy úton vonult – éppúgy, mint a Békemenet. Nem mentek el a Parlamentig, mert a lábacskájuk elfáradt volna, de az Andrássy elejéig elmentek mind a százan.

A következtetést is levonta: „nemzeti ünnepen nem szabad elmenni, vagy ne menjen el mindenki vidékre, néhányan maradjanak Budapesten is, mert ezek a kis svábbogarak, ezek kitódulnak az utcára, mert látják, hogy lehet.”  

Itt megtekinthető:

Hasonló cikkünk:  Pénzt nem kapnak, mégis kamu- és törpepártok sora jelent meg az EP-választás nyilvántartásában


via Népszava

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...