fbpx
15.8 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Milyen nyílászárót válasszunk?

- Advertisement -

Ablakcsere esetén első lépésként mindenki igyekszik felmérni a lehetőségeket. Először ugyanis meg kell találni a megfelelő szakembert, valamint ki kell választani a nyílászáró típusát, márkáját. Azt tanácsoljuk, hogy ezt a kettőt érdemes összevonni, mégpedig azért, mert a helyi adottságok felmérése után a szakemberek fognak tudni megfelelő ablakmárkát ajánlani. Érdemes bízni szakértelmükben, hiszen ők ismerik az egyes márkák pontos tulajdonságait, és látják, hogy melyik lenne a legoptimálisabb az adott lakásban.

Első lépés: az ablakos vállalkozás megtalálása

Ez az egyik legfontosabb kérdés, ha ez megvan, akkor már minden gördülékenyen fog haladni, mondta tájékoztatásul a Zsola Ablak Kft., a műanyag ablak szakértője. Nagyon oda kell figyelni arra, hogy olyan vállalkozást bízzon meg a feladattal, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik, gyors, pontos, tartja magát a határidőhöz, vállalja az ablakcsere utáni kisebb kőművesmunkákat, valamint széles márkaválasztékkal rendelkezik.

Második lépés: a helyi adottságok felmérése

A szakemberek a helyszíni felmérés során felmérik a helyi adottságokat, így pontosan látják, hogy az adott helyre milyen típusú nyílászárót érdemes készíteni. A Kömmerling, Európa piacvezető ablakmárkája, kiváló minőségével és ár-érték arányával kitűnik a tömegből. Mindenképpen érdemes megfontolni ezt a márkát, hiszen hosszú távú megoldást kínál.

Harmadik lépés: az ablak kiválasztása, vagyis miért érdemes a Kömmerlingre voksolni?

Ha szereti és bízik a klasszikus német minőségben, akkor nincs is jobb döntés, mint ezt a fajta nyílászárót választani. Precíz kidolgozás, pontos kivitelezés jellemzi, ezáltal az egyik legtartósabb és legnépszerűbb márka.

Hasonló cikkünk:  Nem segítenek tovább a cseh rendőrök a szerb–magyar határon, mert már kevés a migráns

Egyöntetű a vélemény arra vonatkozóan, hogy ezek az ablakok megfizethető megoldást kínálnak kiváló minőségben. Szélsőtömítéses, 5 légkamrás, a beépítési mélysége 76 mm. Megbízható márka, hiszen mottója, hogy életre szóló ablakokat gyártson, elérhető áron.

Ha elköteleződött a Kömmerling mellett, akkor válassza ki a színt is, mely lehet fehér, aranytölgy, dió vagy antracit.

Negyedik lépés: a nyílászárók beépítése

A kiválasztással az ön feladata gyakorlatilag véget is ért. Ezután a vállalkozáson a sor, aki megrendeli, majd az elkészülés után a megadott időpontban egyetlen nap alatt beszereli az új műanyag ablakokat. Ennek során kibontja és elszállítja a régi nyílászárókat, pontosan és szakszerűen beszereli az újakat, és ha szükséges, akkor az ablak körüli kőműves munkát is elvégzi. Igény esetén természetesen gondoskodik a bútorok elhúzásáról és letakarásáról is.

Az ablakcsere nyugodtan megrendelhető bármelyik évszakban, hiszen a gyors munka következtében télen sem fog kihűlni a lakás, és eső esetén sem kell attól tartani, hogy beázás történik.

A Kömmerling kiváló választás ablakcsere vagy új nyílászárók megrendelése esetén is, akár panelben történő ablakcseréről, akár új ház építéséről van szó, de középületekhez és egyedi igényekhez is kínál megoldást. A nagyszerű német minőség mindenki számára hosszú távú használhatóságot garantál.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...