fbpx

FRISS HÍREK

A Fidesz szerint fontos a környezetvédelem, de megint élő fába csavaroztak

- Advertisement -

Nem tud lekattanni a Fidesz-KDNP az iskolákról. Hol a köznevelési törvényt ( is ) megsértve gyerekekkel kampányolnak, hol pedig iskolák előtt plakátolnak szabálytalanul, ha éppen nincs legális megolás. A múltkor a Damjanich iskola előtt szögelték élő fába a plakátjaikat. Majd cikkünk után gyorskötőzőre cserélték a szögeket.

Most a Mercedes iskola előtt tették fára a plakátokat ( ugyanazokét a jelöltekét ). De itt ravaszkodtak már. Úgy tűnik, hogy nincs környezetkárosítás, mert gyorskötözővel csinálták, azonban a fa másik oldalába csavarokat tettek, hogy ne csúszon le a kötöző.

Ezen a környéken éppen zajlik a Zöld város kialakítása a Homokbányán projekt, amelynek célja, hogy a környéket környezettudatosan alakítsa át. A Fidesz-KDNP választási programjában pedig ez áll:

“A Fidesz-KDNP közös kecskeméti önkormányzati képviselőjelöltjei egyetértenek abban, hogy a város minden választókörzetében folytatni kell …… a környezetvédelmi programokat, utóbbit különösen a légszennyezettség visszaszorítása érdekében.”

Hasonló cikkünk:  Rendelet tiltaná a kecskeméti üzletek ablakain a reklámot, a főépítész szerint nincs szó fóliakommandóról

Szögekkel a fában nem tűnik hitelesnek. A városháza honlapján található tájékoztatóban az áll, hogy élő fára tilos választási plakátot tenni. Szóval még kötözővel is szabálytalanok ezek a plakátok.

UPDATE

Eltávolították már a plakátokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...