fbpx

FRISS HÍREK

Félreérthető ingatlanos reklám az önkormányzati munkásszállón

- Advertisement -

Egy munkásszállásokat is kínáló ingatlaniroda tette ki a reklámját az épülő szálló kerítésére. Így azt gondolhatná bárki, hogy a hírekkel ellentétben mégsem vagy nem csupán az önkormányzat ( mint a szálló tulajdonosa ) által lehet a szálláson szobát bérelni. Szemereyné Pataki Klaudia a KecsUP-nak személyesen mondta el, hogy szó nincs erről, nincs közük a táblához, de felhívták már mások is a figyelmét a reklámra.

A hirdetés mögött álló ingatlaniroda tulajdonosa kérdésünkre elmondta: valóban nincs szó arról, hogy a szálló lakásait rajtuk keresztül is lehetne bérelni. Azért van  kint a tábla, mert a szállót építő munkások egy része az ingatlaniroda által jutott lakhatáshoz, és akinek kell még szállás a munkások közül, azok így könnyen találhatnak. Vagyis házhoz ment a hirdetés.

Hasonló cikkünk:  Gergely-járás a Lakiteleki Szivárvány Óvodában - fotógalériával

A polgármestertől megtudtuk azt is, hogy a szálló kapacitását 5 évre előre lefoglalták, és ki is fizették már. A vele készült interjúnkat hamarosan olvashatják.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...