fbpx

FRISS HÍREK

Maradhat az ellenzéki közgyűlési frakcióban Vancsura István

- Advertisement -

Miután a Momentum felfüggesztette Vancsura István kecskeméti ellenzéki képviselő párttagságát, megkerestük a Szövetség a Hírös Városért Egyesület elnökét, hogy mi lesz Vancsura tagságával a Szövetség frakciójában?

Dr. Brúszel László azt válaszolta a KecsUP-nak, hogy ez a felfüggesztés a frakciótagságát nem érinti a jelenleg ismert információ és helyzet alapján. Ugyanis nem kell, hogy valaki párttag legyen ahhoz, hogy beülhessen a frakcióba. Ahhoz sem kell párttagság, hogy valaki az egyesület tagja legyen. Dr. Brúszel László hozzátette, hogy ebben az esetben ráadásul a tagság még fennáll, csak fel van függszte. Az egyesület elnöke azt mondta, ez a Momentum belső ügye és bízik benne, hogy ez mihamarabb rendeződni fog. Még azt is leszögezte, hogy magával a frakcióval vagy a Szövetséggel Vancsura Istvánnak eddig nem volt baja, és fordítva se. Dr. Brúszel László reméli, hogy ez a belső ügy nem hat ki negatívan a Szövetség, a frakció és Vancsura István kapcsolatára.

Hasonló cikkünk:  Kisöpörte az éjjeli eső a szaharai homokot – mégis mit keres itt Kecskeméten?

Vancsura István kérdésünkre elmondta, hogy nem akar és nem tud a Momentumnak a tagja maradni, mert amelyik párt kiáll Bodrozsán mellett, abban neki nincs helye. Kilépését már jelezte is a pártnak. A Szövetség frakció más téma – tette hozzá. Megerősítette, amit kommentelt is korábban, hogy sajtótájékoztatón tárja fel hamarosan a bizonyítékait arról, hogy miért vállalhatatlan jelölt Bodrozsán Alexandra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...