fbpx

FRISS HÍREK

A természetes szemkörnyékápolók élénkítő hatással kényeztetnek

- Advertisement -

Tudtad, hogy a bio szemránckrémek alkalmazásának számos jótékony hatása van? Az egészségtudatos szemlélet révén egyre nagyobb fókuszt kapnak a biokozmetikumok is. Napjainkban már létezik megoldás a természetes szépülésre, méghozza natúr készítmények formájában. 

Gránátalmával a kisimultabb, üdébb tekintetért!

Az ideális szépségápolási rutin alapja, hogy bőrtípusodhoz mérten válassz ápoló készítményeket. A kritikus, kényesebb területek gondozására pedig speciális bio szemránckrém használata javasolt, például a Bio gránátalma age defence termék, amely bioaktív hatóanyagok által közreműködik a kisimultabb, élettel telibb szemkörnyék megteremtésében. 

Szeretnél még többet megtudni a problémáról, illetve a megoldásáról? Ajánljuk figyelmedbe a BIOLA Webshop táskás, duzzadt szemekre fejlesztett termékeit

Klinikai vizsgálatok erősítik meg, hogy a bio szemránckrém használatával 8-14 nap alatt feltötődhetnek a ráncok, illetve 14-21 napos alkalmazás mellett a megereszkedett bőrredők is simábbá válhatnak. Miért ne választanád a fiatalosabb, ragyogó tekintetet, ha természetes megoldással tehetsz a megteremtéséért?

Az eredményesebb használat érdekében javasoljuk, hogy egészítsd ki arcápolási rutinodat egy speciális masszázs technikával. Ezáltal meggyorsítható a bőr megújulásának folyamata. Az energiapontok stimulációja révén bőröd feszesebbé, élénkebbé válik, ráadásul arcizmaid kellően ellazulhatnak, ami pedig felér egy wellness élménnyel!

Masszázs a szépségápolásban

Nulladik lépés gyanánt a bőr előkészítése, vagyis alapos megtisztítása lesz a feladatod. Bőrtípusodhoz minél jobban passzoló arctisztítót használj! A gondos öblítést követően következhet egy váltózuhanyos, villámgyors arcmosás. Kerüld el azonban a túl hideg, illetve a túl forró hőmérsékletet!

Hasonló cikkünk:  A kedden elterjedt hírrel szemben mégsem változott a terrorkészültség Magyarországon

Maga az öregedésgátló masszázs a tisztítás után elvégezhető. A mutatóujjad segítségével végezd a nyomó mozdulatokat. Ehhez a szem külső pereménél lévő bőrt gyengéden húzd kifelé, úgy mintha megcsípnéd az adott területet. Nem tévedsz, ha a szemzugtól körülbelül fél cm-nyi távolságban kezdesz neki. Ne felejtsd el átmasszírozni a szem alatti részt is, bentről kifelé haladva a középső ujjaddal!

A táskásabb szakaszokon konkrétan lefelé húzó mozdulatokat is végezhetsz, eközben emeld fel a szemöldököd, mintha csodálkoznál éppen. Az ajánlott időtartam legkönnyebben úgy tartható, ha kedvenc zenéd feléig végzed a gyakorlatokat, ezután pedig behunyhatod a szemed, majd összehúzhatod, végül engedd el lazán!

Hasznos tanácsok a bőrápolási rutinodhoz

Az élénkítő, energetizáló masszázs után folytathatod a szemkörnyékápolással. A gyűrűs ujjaddal vékony rétegben vidd fel az ápoló terméket, lágyan, ütögető mozdulatok segítségével. Bentről kifelé haladj! Ezt követően az éjszakai arckrémeddel folytasd a sort!

Záró lépésként pedig a beauty and lift élénkítő nyomásmasszázs nagyszerű lezárása a szépségmegőrző rutinodnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...