fbpx

FRISS HÍREK

Egyre népszerűbb a műszempilla a nők körében

- Advertisement -

A nők a történelem kezdete óta igyekeznek külsejüket még vonzóbbá tenni, ez pedig nincs másként napjainkban sem. A divatirányzatok folyamatosan változnak, azonban az elmúlt években a műszempilla töretlen népszerűségnek örvend.

Az Xtreme Lashes premade pillák országszerte nagy népszerűségnek örvendenek, így egyre több nő viseli őket a vágyott látványos tekintet elérése érdekében. A szakemberek is előszeretettel dolgoznak vele, mivel könnyű vele a munka, és a vendég igényeit, szem típusát figyelembe véve megvalósulhat a cicás tekintet.

Új szereplő a piacon

Egykor masszőrhöz, kozmetikushoz, körmöshöz jártak előszeretettel a külsejüket vonzóbbá tenni akaró nők, manapság viszont ezek mellé a pillás szolgáltatás is betársul. A mai műszempillák egyáltalán nem olyan mű hatásúak, mint egykori társaik, így egy jó szakember munkája által szinte észrevehetetlen, hogy műszempillát viselünk. Egy jól felhelyezett szett olyan hatást kelt, mintha szempillaspirált használtunk volna.

A közösségi média térnyerése is hozzájárult ahhoz, hogy a műszempilla egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ma már számos típus közül válogathatunk, de tagadhatatlan, hogy profi pillás által épített szettek mutatnak a legtermészetesebben. Ha arra vágyunk, hogy igazán látványos legyen a végeredmény, esetleg extrém megjelenést szeretnénk egy alkalomra, bulira vagy akár a hétköznapokra, akkor annak sincs semmi akadálya, manapság a gyártók is törekednek a széles körű választékra, hogy a legkülönfélébb igények ki legyenek elégítve.

Hasonló cikkünk:  A természet erejével a szépségért és egészségért

Nem csak fiataloknak

A pillások vendégköre jellemzően nagyon változó. Az előzetes várakozásokkal ellentétben nemcsak fiatal lányok, tizen- és huszonévesek, hanem akár középkorúak is igénybe veszik a szempilla stylistok szolgáltatásait. Vannak, akik alkalmi jelleggel, mások állandó viselet gyanánt. Egy biztos, aki szempilla stylistként akar megélni, annak erre reális esélye van, hiszen folyamatosan bővül azok köre, akik rendszeresen látogatnak el a pilláshoz a látványosabb tekintet érdekében.

Szempilla stylist, a jövedelmező szakma

Ahogy egyre népszerűbbé vált a műszempilla viselése, úgy szaporodtak el gombamód a szempilla stylist szakemberek. Nem csoda, hogy ilyen sokan vágnak bele a szakma kitanulásába, hiszen jó pillásokra hatalmas az igény, ráadásul a jó szakemberek hónapról hónapra szép fizetést tehetnek zsebre. Az indulási költségek is viszonylag alacsonyak, különösen más szakmákkal összehasonlítva.

Természetesen az önképzés, gyakorlás és a minőségianyag-használat elengedhetetlen, ha elégedett és folyamatosan növekvő vendégkörre vágyunk. A vendégek elégedettsége különösen fontos, hiszen ahogy a szépségiparban általában, itt is főként ajánlások útján szerezhetünk új vendégeket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...