fbpx

FRISS HÍREK

Kollagén a fiatalos kinézetért

- Advertisement -

Ha egy társalgásban terítékre kerül a fiatalos kinézet és vonzó megjelenés témája, akkor a legtöbben a megfelelő kozmetikumok és szépségápolási termékek használatára szavaznak. Tény, hogy ezekkel a készítményekkel sokat javíthatunk a bőrünk állapotán, van azonban egy fontos dolog, amit tudnunk kell.

A bőrünk külső ápolása csak az érem egyik oldala. Ha valóban meg szeretnénk őrizni a bőrünk simaságát, puhaságát, feszességét, akkor nemcsak kívülről, hanem belülről is kell támogatnunk. Ha ugyanis ezt nem tesszük, akkor használhatunk bármilyen krémet, az önmagában nem fog csodát tenni.

A bőrünk belső támogatásában nagy segítséget jelent a HerbaStar marhakollagén kínálata, ott ugyanis megtaláljuk azokat az étrend-kiegészítőket, amikre szükségünk van. Vagyis a magas minőségű, ellenőrzött forrásból származó, hidrolizált kollagéneket. 

A kollagénhiány szerepe az öregedésben 

Ne ringassuk magunkat illúzióba! Az öregedés egy természetes folyamat, amit nem akadályozhatunk meg és nem kerülhetünk el, előbb vagy utóbb a mi bőrünkön is meg fog látszani az idő múlása. Abban viszont nagy szerepünk van, hogy ez pontosan mikor is következik be. 

Ahogy telik-múlik az idő, a bőrünkben zajló folyamatok, köztük a kollagén termelődése is lassulni kezd. Ennek pedig óhatatlanul is az lesz a következménye, hogy megjelennek a nemkívánatos ráncok, szarkalábak.

A kollagén ugyanis egy olyan fehérje, ami a bőrben egy “hálót” alkot. Ez a kollagénháló feszessé és rugalmassá teszi a bőrt, miközben megakadályozza a megereszkedését. Emellett képes megkötni a vizet is, ami által hozzájárul a bőr hidratálásához is.

Hasonló cikkünk:  Cegléden elfelejtettek elkölteni 650 millió forint pályázati pénzt, 1 milliárd lehet a hanyagság ára

Pótoljuk a hiányt hidrolizált kollagénnel!

Látható tehát, hogy az idő előrehaladásával, ahogy a kollagéntermelődés csökkenni kezd a bőrünkben, megjelennek az öregedés jelei. Ha ezt a folyamatot késleltetni, lassítani szeretnénk, akkor a legjobb, amit tehetünk, ha a kollagénhiányt kívülről pótoljuk.

A kollagént több módon is be tudjuk juttatni a testünkbe. Az egyik opció, hogy ételek formájában visszük be, amit úgy tudunk megtenni, hogy sok állati bőrt, csontot és porcot fogyasztunk, például csontlevest vagy kocsonyát. 

Ha ezzel a megoldással nem szimpatizálunk, akkor étrend-kiegészítőket is használhatunk. Ez egy sokkal egyszerűbb és biztosabb módja a kollagénhiány pótlásának, hiszen így pontosan tudni fogjuk, hogy hány gramm kollagént vittünk be a szervezetünkbe. 

Ráadásul a kapszulák hidrolizált formában tartalmazzák a kollagént, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban meg tudja emészteni a gyomrunk, tehát hamarabb felszívódik.

Válasszuk a minőségi étrend-kiegészítőket!

Nagyon fontos, hogy kizárólag megbízható webshopból rendeljünk és olyan kollagénkapszulákat válasszunk, amik magas minőségű, ellenőrzött forrásból származó összetevőket tartalmaznak. A várt hatást ugyanis csak ezektől a termékektől kapjuk meg.

Szerencsére nem kell sokat kutatni utánuk, a HerbaStar webshopjában ugyanis megtaláljuk őket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...