fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

A természetes szemkörnyékápolók élénkítő hatással kényeztetnek

- Advertisement -

Tudtad, hogy a bio szemránckrémek alkalmazásának számos jótékony hatása van? Az egészségtudatos szemlélet révén egyre nagyobb fókuszt kapnak a biokozmetikumok is. Napjainkban már létezik megoldás a természetes szépülésre, méghozza natúr készítmények formájában. 

Gránátalmával a kisimultabb, üdébb tekintetért!

Az ideális szépségápolási rutin alapja, hogy bőrtípusodhoz mérten válassz ápoló készítményeket. A kritikus, kényesebb területek gondozására pedig speciális bio szemránckrém használata javasolt, például a Bio gránátalma age defence termék, amely bioaktív hatóanyagok által közreműködik a kisimultabb, élettel telibb szemkörnyék megteremtésében. 

Szeretnél még többet megtudni a problémáról, illetve a megoldásáról? Ajánljuk figyelmedbe a BIOLA Webshop táskás, duzzadt szemekre fejlesztett termékeit

Klinikai vizsgálatok erősítik meg, hogy a bio szemránckrém használatával 8-14 nap alatt feltötődhetnek a ráncok, illetve 14-21 napos alkalmazás mellett a megereszkedett bőrredők is simábbá válhatnak. Miért ne választanád a fiatalosabb, ragyogó tekintetet, ha természetes megoldással tehetsz a megteremtéséért?

Az eredményesebb használat érdekében javasoljuk, hogy egészítsd ki arcápolási rutinodat egy speciális masszázs technikával. Ezáltal meggyorsítható a bőr megújulásának folyamata. Az energiapontok stimulációja révén bőröd feszesebbé, élénkebbé válik, ráadásul arcizmaid kellően ellazulhatnak, ami pedig felér egy wellness élménnyel!

Masszázs a szépségápolásban

Nulladik lépés gyanánt a bőr előkészítése, vagyis alapos megtisztítása lesz a feladatod. Bőrtípusodhoz minél jobban passzoló arctisztítót használj! A gondos öblítést követően következhet egy váltózuhanyos, villámgyors arcmosás. Kerüld el azonban a túl hideg, illetve a túl forró hőmérsékletet!

Hasonló cikkünk:  Független szerkesztőségek kiállása a megtámadott Átlátszó mellett

Maga az öregedésgátló masszázs a tisztítás után elvégezhető. A mutatóujjad segítségével végezd a nyomó mozdulatokat. Ehhez a szem külső pereménél lévő bőrt gyengéden húzd kifelé, úgy mintha megcsípnéd az adott területet. Nem tévedsz, ha a szemzugtól körülbelül fél cm-nyi távolságban kezdesz neki. Ne felejtsd el átmasszírozni a szem alatti részt is, bentről kifelé haladva a középső ujjaddal!

A táskásabb szakaszokon konkrétan lefelé húzó mozdulatokat is végezhetsz, eközben emeld fel a szemöldököd, mintha csodálkoznál éppen. Az ajánlott időtartam legkönnyebben úgy tartható, ha kedvenc zenéd feléig végzed a gyakorlatokat, ezután pedig behunyhatod a szemed, majd összehúzhatod, végül engedd el lazán!

Hasznos tanácsok a bőrápolási rutinodhoz

Az élénkítő, energetizáló masszázs után folytathatod a szemkörnyékápolással. A gyűrűs ujjaddal vékony rétegben vidd fel az ápoló terméket, lágyan, ütögető mozdulatok segítségével. Bentről kifelé haladj! Ezt követően az éjszakai arckrémeddel folytasd a sort!

Záró lépésként pedig a beauty and lift élénkítő nyomásmasszázs nagyszerű lezárása a szépségmegőrző rutinodnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...