fbpx
21.1 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Nyitrai Zsolt szerint Schwarzenegger támogatja Orbán Viktort

- Advertisement -

Nyitrai Zsolt, a Fidesz képviselője új poszttal jelentkezett Facebook-oldalán, amelyen az látható, Arnold Schwarzeneggerrel futott össze.

Posztjához azt írta: „Arnoldot nagyon tisztelem, mert amibe belefogott, abban a csúcsra ért: sport, filmezés, politika. 🏆 Ezt tessék utána csinálni. Egyébként imádja Magyarországot és a magyar embereket, támogatja Orbán Viktort. A Terminátor természetesen jófajta magyar borválogatással tér vissza az otthonába.🍷 Köszönjük, Arnold!💪🏻”

A Borsnak nyilatkozva Nyitrai elmondta, hogy a bécsi Hofburgban találkoztak egy konferencián.

„Arnold Schwarzenegger fontosnak tartja a Föld és a környezet védelmét, akárcsak Magyarország Kormánya. Közel egy évtizede indított egy zöld mozgalmat és alapítványt, ennek a konferenciájára kaptam meghívást. Közös kedves barátunk volt AndyVajna, akivel minden idők legjobb folytatását, a Terminátor 2-t forgatták. Szóval vannak közös témáink, örültem a találkozásnak” – mondta a képviselő.

Hasonló cikkünk:  Bolsonaro volt brazil elnököt a magyar nagykövetség is befogadta pár napra


via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...