fbpx

FRISS HÍREK

Tuning találkozó volt Szolnokon

- Advertisement -

Múlt hét szombaton különleges járgányok érkeztek a Szolnoki Tuning Találkozóra. Az autóimádók többféle versenyen is megmérettethették magukat és autójukat, a látogatók pedig élvezhették a felsorakozott gépek látványát vagy hangerejét.

A Tiszaligetben összegyűlt autók tarka színekben pompáztak, felvonult néhány kamion és motor is. A hagyományokra visszatekintő találkozót idén immár tizennegyedik alkalommal rendezték meg.

A felhozatal széles skálát ölelt fel, volt felturbózott Lada, egyéb old timerek, és modern, nyugati gépkocsik is. Színes programok tették izgalmassá a napot: autószépségverseny, hangnyomás és autóhifi hangerőmérés, kipufogó-decibelmérés. A látogatók próbálhattak VR-szimulátort. Sokan családostól látogattak ki a Tiszaligetbe, hiszen a legkisebbek számára is izgalmas élmény a járműcsodákkal találkozni.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...