fbpx

FRISS HÍREK

A Szövetség szolidaritását fejezte ki a kecskeméti diáktüntetés kapcsán

- Advertisement -

Facebook posztban adta hírül a Szövetség a Hírös Városért Egyesület, hogy szolidaritásukat fejezik ki a keddi diáktüntésen résztvevő diákok és pedagógusok felé. Ahogy írták: „Üdvözlendőnek tartjuk, hogy ilyen szép számmal vettek részt a mai megmozduláson városunk fiataljai.”

A posztban „felháborítónak és álságosnak” tartják, hogy a Szakképzési Centrum intézményeit össze akarja vonni a városvezetés, kiemelve Leviczky Cirill Fideszes képviselőt, aki „nem enged a rátestált 25%-os rezsikvóta végrehajtásából”. Ezzel mutatja meg, hogy nem törődik a kecskeméti diákokok, pedagógusok és családjaik életével, mindennapjaival.

„A központi utasítások teljeskörű megvalósításával Kancellár úr nem a kecskeméti diákok és pedagógusok oldalán áll, hanem az őt kinevező kormány pártján” – írták.

 

A Szakképzési Centrum intézményeinek összevonásával, és a diáktüntetésekkel kapcsolatban itt és itt és itt is olvashat, valamint a KecsUp folyamatosan követi az eseményeket, újabb cikkekkel jelentkezve.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...