fbpx

FRISS HÍREK

Hat havi jutalommal távozhat Szenes Márton a Hírös Sport Kft. éléről

- Advertisement -

Öt év után távozik a Hírös Sport Nonprofit Kft. éléről Szenes Márton. Utódjáról holnap dönt a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság. Az előterjesztés szerint személyes egyeztetés után kérte a megbízási szerződésének megszüntetését közös megegyezéssel. Pont úgy, ahogy elődje, Zámbori Péter is tette az akkori anyag szerint.

Ami az önkormányzati sajtóból kimaradt

Szenes Márton, amennyiben a bizottság elfogadja, 6 havi megbízási díjat kaphat jutalomból. Úgy tudjuk, ez mintegy bruttó 5 millió forint. Ez az információ az, amely kimaradt az önkormányzati sajtó híréből. 

Ő lehet az új vezető

A városháza jogi osztályának vezetője, dr. Patay Balázs lehet Szenes utódja, pályáztatás nélkül. Az ő megbízási díja havi bruttó 900.000 forint lesz, ha elfogadják az előterjesztést. Arra egyelőre nem kaptunk választ, hogy ki lesz helyette az osztályvezető.

Hasonló cikkünk:  SZÍN-TÁR: Tizenötödik alkalommal találkoznak a színművészeti egyetemek Kecskeméten

Szenes Márton egyébként egy másik önkormányzati céghez megy át, a Városi Alapkezelő Zrt.-hez. Ott befektetési alapokkal kíván szakértőként foglalkozni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...