fbpx

FRISS HÍREK

Újabb lakások épülnek a Homokbányán a munkásszálló mellé

- Advertisement -

Piros-fehér szalagokkal kerítették körül a Homokbányán a már felépült munkásszálló melletti két épületet. Omlásveszély, munkaterület – ilyen feliratokat is kitettek. Falu György alpolgármester a KecsUP-nak azt válaszolta, hogy a korábban bejelentett bérlakásépítési program valósul meg, illetve folytatódik.

2020 februárjában ülésezett a pénzügyi bizottság, amelyen kiderült, hogy a város 1,4 milliárd forint támogatást kapott a programra. Az épületeket le kell bontani, mert a szerkezetük nem elég erős már, helyettük ide új társasház épül.

Korábban a munkásszállót is állami segítséggel építtette fel az önkormányzat. Bár a hivatalos állami támogatás munkásszállóról szólt, a polgármester tudatosan bérlakásokról beszélt az önkormányzati sajtónak, és szerinte értelmezés kérdése, hogy ki melyik kifejezést használja. Szóval, még az is lehet, hogy ugyanilyen bérlakások, tehát egy újabb munkásszálló épül a városban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...