fbpx

FRISS HÍREK

Leviczky Cirill szerint nem kérdeztük a Gábor Dénes utcáról, pedig de

- Advertisement -

Leviczky Cirill önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) a kecsup.hu oldalon a Gábor Dénes utcáról megjelent cikkünk alá azt kommentelte, hogy nem fordultunk hozzá információért.

Nyilván arra reagált, hogy azt írtuk, megkerestük őt is, hogy tisztázzuk azt a furcsaságot, amelyet a képviselő és az önkormányzati sajtó kommunikációjában leltünk fel. Hogy melyik szakaszánál is tart az építés.

Pedig mi tényleg írtunk levelet Leviczky Cirillnek. Arra az e-mail címre, amelyet a kecskemet.hu oldalon találtunk a képviselő bemutatásánál.

És íme a levelünk, ugyanezzel az e-mail címmel a címzettnél. Látható, hogy kérdéseinket szerdán este küldtük el, és a választ csütörtökön 14 óráig vártuk. Miután nem érkezett válasz se a képviselőtől, se a kivitelező Colas-tól, a cikket 16:47-kor tettük ki, tehát vártunk még csaknem három órát, hátha befut legalább az egyik válasz. Rajtunk tehát nem múlott. Mi elküldtük a levelet. Hogy a képviselő miért nem látta, azt nem tudjuk. Kattintásra nagyban olvasható a levél.

Hasonló cikkünk:  Átadás közeli állapotban a homokbányai P+R parkoló, de vajon kihasznált lesz-e?

A Kadafalvának ígért szabadidőparkról és játszótérről is kérdeztük

Ezennel elárultuk azt is az olvasóknak, hogy arra is választ vártunk Kadafalva jelenlegi képviselőjétől, hogy mi van az elődje, Mák Kornél által 2018-ban belengetett szabadidőparkkal és nyilvános játszótérrel. Nekünk tavaly a városháza azt mondta, hogy játszótér nem lesz, csupán egy nyitott kondi”terem”, és meg is épülhet a nyárra. Mármint 2019 nyarára. Mivel eltelt egy év azóta, és a kijelölt helyen építkezésnek nyoma sincs, ezért kérdeztünk erről is a képviselőtől.

Tegnap a városháza sajtósához is fordultunk annak ellenére, hogy szándékosan nem küld nekünk információkat. Tőle is megkérdeztük, hogy mi van a Gábor Dénes utcával, mikorra lesz kész. Illetve mi az önkormányzat terve a Beretvás közzel. Akik továbbra is arra közlekednek majd, esetleg ott laknak, számíthatnak-e egy jobb minőségű útra. Választ most sem kaptunk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...