fbpx

FRISS HÍREK

Orbán Viktort székre állítva magasították meg

- Advertisement -

Székre állva kampányolt Orbán Viktor Egerben. És gyanús, hogy Makón is. Így mindenkinél egy fejjel magasabb lett – írja az azonnali.hu.

( Orbán Viktor tart beszédet Egerben. FOTÓ: Fidesz / Facebook)

Egerbe utazott szerdán Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a Fidesz jelöltje, Pajtók Gábor mellett kampányoljon egy nyilvánosan nem meghirdetett fórum keretei között.

Az azonnali.hu laptársa, az Egri Ügyek is csak a Facebookra feltöltött képekből értesülhetett az eseményről, amiről bőven készültek hivatalos fotók, amelyek felkerültek Orbán Viktor és a Fidesz oldalára is. Ezeken azonban nem látszik, hogy

Orbán a szónoklata közben azért magaslik a tömeg fölé, mert kapott egy széket, amire felállhat.

Orbán Viktor a széken. Fotó: Egri Ügyek

Orbán amúgy a bevett kampányszlogenét mondta el Egerben is, beszélt a háborúról és arról győzködte az embereket, hogy az ellenzéki oldal nem békepárti. Az Egri Ügyek bővebben is összefoglalta az eseményt, aki kíváncsi, ott elolvashatja.

Hasonló cikkünk:  Külföldön gyanakodva tekintenek a magyar magántőkealapokra

A miniszterelnöknek sűrű napja volt, reggel még Makón tartott utcafórumot, és a közzétett videón jól látszik, hogy bár egymás mellett állva egy fejjel alacosnyabb Lázár Jánosnál, akinek kampányolt, szónoklat közben mégis magasabb.

Orbán Viktor tart beszédet Makón március 30-án.  Fotó: Orbán VIktor / Facebook

Úgy tűnik, ott is segítettek neki valamivel, amire ráállhatott.

Egyébként nem ez az első eset, hogy széken állva tart beszédet Orbán Viktor a kampányfinisben: Győrben hétfőn szintén így szónokolt a Fidesz elnöke.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...