fbpx

FRISS HÍREK

A belügyminiszter dr. Gondos Miklóst bízta meg a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház vezetésével

- Advertisement -

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, 2022. július 1-jével dr. Gondos Miklóst bízta meg a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház vezetésével.

Azért a belügyminiszter bízta meg a kórház új vezetőjét, mert az új Orbán-kormányban az egészségügynek és az oktatásnak sincs külön tárcája, azokat egyszerűen a belügyminisztérium és Pintér Sándor alá sorolták be.

Sebész szakorvos érkezett a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház élére

A nagy tapasztalattal rendelkező sebész szakorvos, a megyei irányító intézményt több mint huszonöt éven keresztül kimagasló módon vezető dr. Svébis Mihály idén tavasszal bekövetkezett halálával megüresedett vezetői pozíciót tölti be.

Dr. Gondos Miklós 1985-ben diplomázott a SOTE Általános Orvosi karán, azt ezt követő harminc évben sebész szakorvosként gyógyította a betegeket, 2005-től magasabb vezetői beosztásokat látott el. Az ellátórendszer működését kiválóan ismerő szakember két éven keresztül főigazgatóként vezette az állami kórházfenntartó szervezetet is. Felkészültsége, szakmai tapasztalata garanciát jelent a kecskeméti intézmény sikeres irányítására.

Hasonló cikkünk:  Kadás diák lett a Közgazdasági Diákolimpia bronzérmese

A megbízást dr. Gondos Miklósnak, az új megyei intézményvezetőnek 2022.július 5-én adta át a kecskeméti kórházban Jenei Zoltán, országos kórházfőigazgató – adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...