fbpx
18.2 C
Kecskemét
2024. május 31., péntek

FRISS HÍREK

Tapasztald meg a szabadesés semmihez sem hasonlítható élményét!

- Advertisement -

Mielőtt még felhördülnél, hogy te aztán biztosan nem ugrasz ki egy repülőgépből, megnyugtatunk, hogy egyáltalán nem erről van szó! A szabadesés ugyanis nemcsak egy repülőgépből kiugorva tapasztalható meg, hanem akár egy szélcsatornában is.

A szabadesés, vagyis az ejtőernyő nélküli zuhanás félelmetes élménynek tűnhet. Ez ugyanis azzal jár, hogy fel kell menni több ezer méter magasra egy repülővel, majd a repülőgép ajtajából kilépve a mélybe kell vetned magad. Ez rendkívül félelmetesnek és veszélyesnek tűnhet, így a többség számára inkább csak álom marad.

A Meglepkék.hu repülős élményei az adrenalin szerelmesei számára nyújtanak kiváló alternatívát. Azok, akik kevésbé intenzív tapasztalásra vágynak, azonban szeretnék átélni a szabadesés különleges élményét, azoknak a szélcsatorna lehet jó opció.

Mi az a szélcsatorna?

A szélcsatorna vagy másként szabadesés-szimulátor egy olyan létesítmény, amelyben egy hatalmas turbina segítségével élheted át a lebegést. Mindezt teljes biztonságban, profi instruktorok irányítása mellett. A szélcsatorna technológiájával azok is átélhetik a szabadesés élményét, akik nem szeretnének kiugrani egy repülőből. A résztvevők vízszintes helyzetben a szélre tudnak feküdni, melynek köszönhetően átélhető a lebegés.

Milyen az élmény?

Kétségkívül leírhatatlan. Ennek ellenére mégis megpróbálkozunk szavakkal kifejezni. A szélcsatornában már az első pillanattól kezdve úgy érezheted, mintha valóban a levegőben zuhannál. A légáramlás lehetővé teszi, hogy megtapasztald, milyen lenne szabadesés közben a tested irányítani.

Hasonló cikkünk:  Idén is az Orbán-kormány szívügye az augusztus 20-ai tűzijáték, el is költenek rá több, mint kétmilliárd forintot

Az izgalmas megtapasztalás időtartama alapvetően három perc, vagyis kétszer másfél perc. Ha nem volt elég az élmény vagy sportosabb típus vagy, akkor tovább is élvezheted a szabadesést: 4, 5, 6 vagy akár 9 percen keresztül.

Miért előnyös a szélcsatornás lebegés?

A valódi szabadesésnek, vagyis a repülőgépből való kiugrásnak sokkal nagyobb a kockázata. Azok, akik tériszonnyal küzdenek elképzelhetetlennek tartják, hogy kipróbálják a tandemugrást vagy bármilyen repülős élményt. Ha ennek ellenére szeretnéd megtapasztalni a lebegést, akkor a szélcsatorna lehet a jó választás.

Ha van olyan ismerősöd, aki örülne egy ilyen meglepetésnek, akkor akár meg is lepheted egy ajándékutalvánnyal, ami a szélcsatornába szól. Nemcsak az extrém sportok rajongói, hanem akár az adrenalin kedvelői számára is jó választás, akik nem szeretnék az életüket kockáztatni. 

A lebegés élménye biztonságos körülmények között bárki számára elérhető. Ráadásul ajándékként is nagyszerű választás, hiszen életre szóló, maradandó emléket nyújt a megajándékozottnak. Akár ajándékba szánod, akár magadat lepnéd meg, a meglepkek.hu webáruházban meg tudod vásárolni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Logikátlannak és kényelmetlennek tűnik a Bethlenvárosban épülő új parkoló

Egy olvasói levél hívta fel szerkesztőségünk figyelmét arra, hogy a leendő Kik és Rossmann üzletek Bethlenvárosban épülő parkolója sajátos...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...